Surry Hills 2008

Owners: Private

This stylish renovation of a terrace house on a very narrow st in surry hills converted arundown dark house into a light filled , breezy home.
demolishing the dangerous existing staircase with a hardwood open tread stairsmade them safe to use and also allowed light to the sitting room below.

we designed and built a stylish art deco ballustrade to be removable to allow furniture to be moved easily up and down the tight access.
the kitchen was remade and incorporated caeserstone benchtop and glass splashback. two skylights installed overhead flooded the kitchen with natural light. 

Travertine tiles were used on the floor to inside and outside and the level transition between areas gave the feel of vast space.tight access to the site for buiding was overcome with clever architecture and experience in building on difficult sites.